fredag, maj 28, 2010

Syskonförsök - Pergotimekur #1

Då var det hormondags igen....börjar med Pergotime idag och äter det i 5 dygn.. förmodad ägglossning dag 14-17 (6-9 juni). BIM 20-22 juni (Beroende på att jag har 28-30 dagars menscykel då jag ätit Pergotime..)...

6 kommentarer:

  1. Hej jag ser att ni redan ska försöka med syskon. Jag är lite nyfiken varför ni börjar så tätt inpå?
    Jag fick ett IVF barn den 14 januari och känner att jag vill ha ett till men vet inte om de är för tidigt att börja. Kanske oroar mig för vad de ska säga på jobbet.
    Jag vore glad om du ville dela lite tankar inför era syskon försök :-)
    //K

    SvaraRadera
  2. ja du K... det tog ju 2 år för att få till första barnet så vi tänkte att vi försöker i tid denna gång så slipper man må så dåligt som sist...så hinner vi ju testa på egen hand ett bra tag innan vi ev försöker med ivf igen... kostar ju mycket pengar med ivf så det är ju trevligt att undvika det..

    SvaraRadera
  3. Hej
    Ok tänker nog lite lika där jag med. De tog 5 år för oss och 2 år under IVF behandling...Så det är nog smart att börja i tid..man blir ju inte yngre direkt :-)
    Tack för en intressant blogg :-)

    SvaraRadera
  4. ´Jo är det en sak man lärt sig är det att man inte kan beställa ett barn så visst vore det kanspe optimalt med ett par år mellan barnen, men det går ju inte att beställa sådär så det är lika bra att börja i tid..

    SvaraRadera
  5. Brukar kika in här då och då och läsa. Lycka till med syskonverkstaden!

    SvaraRadera