lördag, januari 23, 2010

Lite av varje

Natten till i fredags lossnade navelstumpen så igår badade Feline för första gången. Kan väl konstatera att hon INTE gillade att bada. Fick inte några direkt bra bilder eftersom hon skrek i stort sett hela tiden :). Nu idag väntas besök av mormor, styvmorfar Thomas, kusinen Felicia, moster och Henrik. Det blir mysigt tycker Feline.

Inatt har flickebarnet sovit 6 timmar i sträck! Så det var skönt för både mamma och pappa att få vila lite. Speciellt efter att Feline sprutlackerat hela skötbordet och sig själv med bajs vid 2-tiden inatt. Rackarunge :). Hon kompenserar dock detta med att hon är jättesnäll vid blöj- och klädbyten. Skriker inte alls utan tycker att det är helt okej...

Fick förresten hem min elektriska bröstpump igår. Får ut ca 10ml/tillfälle med den så jag förstår att Feline blivit frustrerad av att suga på bröstet när inget kommer... Hoppas att detta ska hjälpa till att stimulera upp mjölkproduktionen.

I torsdags hälsade vi även på mina kollegor. Igår tog jag bort katetern...sköööööööönt, även fast det svider när man kissar nu. Vi var även på första BVC-besöket där vi vägde Feline - 3440gram. Hon har gått upp bra i vikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar